Spoiler:
Chciałem powiadomić wszystkich playerow oraz uzytkownikow forum , iż skłądam rezygnacje z posady GłOWNEGO ADMINA FORUM, z przyczyn ktorych wam niezdradze, a ty leaderze -.- sexy lady ma kilka item bo chciala zeby all nie zabieral , ale wiekszosc item zabralem oraz wyzucilem do kosza ;]. wiec mozesz sie wsciekac na mnie ile chesz a ja bede sie smial , ba a nawet w czasie rezygancji złame przepisy forum:
ty jebany huju ,w oko se wloz to gh sie ciez ze all nei wyjebalem dziwko jebana, zapytajk sie sexy lady czemu zabralem itemy a ty kurwa nie przezyjerz na tym ots noobie jebany....
a co do goda to sry za poprzedni news ;]
a , jzeli zobacze chociaz 1 post ktory w tym newsie napisal leader naszej glidi zostanie on na zawsze zbanowany na forum )))))))))))))))))))))))))) //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC//
Elite Shadow napisał:
a , jzeli zobacze chociaz 1 post ktory w tym newsie napisal leader naszej glidi zostanie on na zawsze zbanowany na forum
)))))))))))))))))))))))))) //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC// //SPAM//WOLNOSC//
O co ci kurwa chodzi?? Moge pisać co mi się żewnie podoba....